Če nas je najširša javnost spoznala po trgovini, kjer smo znali najti žarnico za vsako grlo in svetilo, so nas gradbeniki in arhitekti spoznali po obsežnem znanju načrtovanja elektroinštalacij in profesionalni razsvetljavi.

Od ustanovitve podjetja kopičimo in izpopolnjujemo znanje, s katerim zelo natančno predvidimo in načrtujemo potrebe, kapacitete in način krmiljenja razsvetljave, da ne bo le izkoristek svetlobe najboljši in najugodnejše vplival na zaposlene, temveč bodo razporeditev in tehnične lastnosti vgrajenih svetil ustrezale standardom in zakonskim določilom.

V lastni delavnici znamo iz vaših svetil odstraniti žarnice in jih spremeniti v sodobne LED svetlobne elemente in tako omogočiti, poleg prihranka predvsem podaljšanje njihove življenjske dobe. Poleg modernizacije, znamo v delavnici odpraviti še tako kompleksne težave na vseh delih svetil ali napeljav.

V skoraj 30 letih smo postali kredibilen in zanesljiv sogovornik, ko iščete monterja za kupljene lučke, kakovosten servis ali načrtovalca osvetlitve, od ideje do končne izvedbe.