[ o nas ]

Naša zgodba se je začela pred 30 leti...

…ko sta se oče in mama odločila odpreti prvo trgovino v Sloveniji z žarnicami in specializirano s svetili. Kot E-ksperta za S-vetlobo sta si nadela ime ES Svetila, ki ga še danes s ponosom nosimo in ohranjamo tradicijo. Že takrat je padla odločitev, da bomo ponudniki le najkakovostnejše razsvetljave in da bomo našim strankam vedno priskočili na pomoč – tudi ob še tako zahtevnem izzivu. Ko še ni bilo interneta, je to za nas pomenilo, da smo morali včasih celo preklicati polovico Evrope, da smo našli manjkajoči del ali želeni artikel in navkljub neprestani širitvi ponudbe in dejavnosti, še enako še danes. Le s to razliko, da nam je internet nekoliko olajšal iskanje.

Danes ES svetila pokrivamo celoten spekter potrebnih storitev, da vaše zamisli o svetlobi preoblikujemo v delujoč, ustrezno krmiljen in napajan sistem. Smo vaši sogovorniki med načrtovanjem osvetlitve v ogromnih proizvodnih in logističnih halah, koncertnih dvoranah, peronih, čakalnicah, nakupovalnih središčih, cerkvah, pisarnah in doma, kjer mora biti svetloba ne le funkcionalna, temveč predvsem mehka, sproščujoča in tako prijetna, da zasenči vsa iskrenja zunanjega sveta.

Poznamo ustrezne rešitve za vsa delovna in bivanjska okolja, vaše zamisli preoblikujemo v načrte, v delavnici popravimo ali svetilom podaljšujemo življenjsko dobo, predvsem pa smo v naši trgovini (Ob zeleni jami 9 v Ljubljani), ki se ji pogosto rečemo kar lekarna, vedno na voljo. Za obisk, nasvet ali kar tako, da v polnem sijaju začutite svetlobo.

[ predstavimo se ]

Eksperti za Svetlobo od blizu...

[ +]
let v svetu luči
[ +]
zadovoljnih strank
[ +]
zaupanja vrednih dobaviteljev
[ +]
artiklov za najboljšo osvetlitev
[ +]
izkušenih članov ekipe
[ mnenja strank ]

Kaj pravijo o nas

Hvala za korekten odgovor! Med tem sem tudi sam našel to firmo in bom naročil jutri! Morde se na vas še obrnem vsekakor pa bom naredil dobro reklamo za vas.
Miha
Urška, hvala ti za tvojo pomoč pri izbiri luči in kam le-te namestiti Imela si prav, sedaj izgleda odlično! Joj, raje ne vem, kako bi izpadlo, če bi realizirali najin plan, hehe : )
Klara in Tilen
Rad bi se vam zahvalil za profesionalno izdelavo in montažo luči. Gospoda, ki sta prišla na montažo sta opravila super delo! Celotna družina je navdušen nad lučmi saj so res nekaj posebnega!
Sandi
Rada bi vam samo povedala, da izredno cenim vaš trud in čas ki ste ga namenili osvetlitvi mojega stanovanja. Prav tako pa lahko rečem samo kapo dol vaši celotni ekipi. Toliko strokovnosti in prijaznosti že dolgo nisem doživela na enem mestu.
Lucija

Pošlji povpraševanje

Gradiš ali prenavljaš in iščeš pomoč pri varčni, smiselni in pametni osvetlitvi? Obrni se na nas in z veseljem ti bomo priskočili na pomoč.