Pri renovaciji ali gradnji doma je osvetlitev prostorov eden izmed ključnih faktorjev pri ustvarjanju prijetnega bivanja in občutka domačnosti. Ker si svoj dom urejamo z namenom, da bomo v njem preživeli veliko časa in se ob tem predvsem zelo dobro počutili, je izbira prave svetlobe zelo pomembna.

Čeprav se tega pogosto ne zavedamo, nam lahko napačna osvetlitev zmanjša funkcionalnost bivalnega prostora. Predstavljaj si namreč, da imaš v kuhinji edino luč postavljeno tako, da si vsakič, ko pripravljaš hrano na pultu, delaš senco in ne vidiš nič kar se dogaja pred tvojimi očmi. Ali pa je glavna luč v prostoru tako močna, da bi ob njej skorajda potrebovali očala.

Pa ne samo to – napačna osvetlitev lahko pri nas povroča neprijetne občutke nelagodja in pretirane anksioznosti, utrujenost in glavobole.

Če si želiš, da ti pri osvetlitvi doma pomagamo mi, nam lahko s klikom na to povezavo pošlješ povpraševanje ali pa nas pokličeš na (01) 540 16 50.

V kolikor pa se vseeno odločiš, da se osvetlitve svojega doma lotiš v lastni režiji, pa ti svetujem, da pred tem prebereš uporaben zapis, v katerem razkrijem 5 usodnih napak pri osvetlitvi doma. Morda se jim pa potem lažje izogneš.,

[ +]
let v svetu luči
[ +]
zadovoljnih strank
[ +]
zaupanja vrednih dobaviteljev
[ +]
artiklov za najboljšo osvetlitev
[ +]
izkušenih članov ekipe

Pošlji povpraševanje

Gradiš ali prenavljaš in iščeš pomoč pri varčni, smiselni in pametni osvetlitvi? Obrni se na nas in z veseljem ti bomo priskočili na pomoč.