Ko smo leta 1992 odprli njena vrata, se je trgovine prijel sloves nekakšne male lekarne, kjer ste našli vse tiste žarnice in grla, ob katerih so drugje le zmajevali z glavo. Če se je morebiti zgodilo, da želenega nismo imeli na zalogi, smo v časih pred internetom znali preklicati vso Evropo, da smo našli manjkajoči kos.

Danes, skoraj 30 let od začetkov, je naša trgovina pogosto prostor, kjer začnemo pogovore o novi osvetlitvi domov, industrijskih dvoran, cerkva ali kakršnegakoli objekta drugačne namembnosti ter pravo mesto za iskalce repro materiala.

Del prostora je moderen show room, kjer lahko preizkusite funkcionalnost svetil, vrt smo preuredili v priložnostno parkovno površino, da zunanje luči zasvetijo v svojem naravnem okolju, še vedno pa smo sogovorniki za vse, ki bi radi svojim brezčasnim svetilom podaljšali življenjsko dobo ali vanje le privili novo žarnico ali sijalko.

Vabljeni, da nas obiščete vse delovnike, med 8. in 16. uro. v V Ljubljani, že 30 let, vse rešitve, delavnica in funkcionalen show room.